En plåtslagare för oss i Motala med omnejd

Hej och godmorgon! Idag får det allt bli ett litet inlägg om ett företag som heter Robban´s Plåtslageri. Orsaken till att jag vill skriva om just det här företaget är för att jag fått bra hjälp av dem när jag behövde hjälp med ett plåttak på garaget. Jag bor i Motala så jag letade efter en plåtslagare i Motala för detta jobb och hittade då Robban´s Plåtslageri. 

 

Robban´s Plåtslageri är ett företag som alla som behöver en plåtslagare i Motala, Ödeshög eller Mjölby kan vända sig till, och det är ett litet företag med den stora kompetensen inom både plåtslageri och ventilation. Just det här med att det är ett lite mindre företag gör att det är väldigt lätt att få kontakt med dem, och han Robban som äger och driver det här företaget är en väldigt hjälpsam och duktig plåtslagare i Motala med omnejd. Det kan vara bra för er som bor i mina trakter att få reda på att det här företaget finns, i alla fall ni som äger hus, men också ni som har ett företag, för ibland behövs det en hjälpande hand av en professionell plåtslagare både inom byggnadsplåt eller ventilation. Robban´s Plåtslageri är ett företag där man kan få hjälp inom det allra mesta som en plåtslagare kan hjälpa till med, till exempel takplåt, fönsterbleck, skorstenar, häng- och stuprännor med mera, eller om man behöver hjälp med att få ventilation dragen. När nu ändå Robban var här så var det faktiskt en sak till som jag upptäckte för ett tag sedan när det ösregnade, och som jag behövde hans hjälp med, nämligen att en läckande vinkelränna behövde bytas ut, så även detta fick jag hjälp med av denne duktiga plåtslagare i Motala.