Spraytan i Visby

Hej och hallå alla härliga och trevliga läsare och välkomna hit till min lilla blogg. Som ni vet så älskar jag allt som har med skönhet att göra och jag älskar att berätta om sådant som är relaterat till det, och det är oftast då som vi kommer in i intressanta diskussioner nere i kommentarerna. Ibland funderar jag på att göra om min blogg helt för att istället rikta in mig enbart på skönhet, eftersom jag tycker det är så kul.

Jag var ganska nyss på en salong för att få spraytan i Visby, eftersom jag verkligen älskar den bruna färg som man får under sommarmånaderna, och eftersom det är ganska svårt att få en fin bränna när det är molnigt ute så bestämde jag mig för att gå och få spraytan i Visby, och det har jag inte alls ångrat. Det blev så otroligt bra, och jag fick så många komplimanger och glada kommentarer kring hur fin jag såg ut och alla tyckte att det såg riktigt äkta ut. Därför skulle jag vilja rekommendera denna salong som håller på med spraytan i Visby, på Gotland och på Öland, och den heter TanbyEllowill. Om du någon gång har vägarna förbi så tycker jag att du borde titta in och se dig omkring efter de behandlingar som de har att erbjuda, för det finns verkligen så mycket där att det finns någonting som kan passa alla. Jag tänkte inte skriva mer om detta nu, så ni får antingen fortsätta skriva om det i kommentarerna eller vänta till dess att jag skriver ett nytt inlägg om det någon gång i framtiden, vilket jag med stor sannolikhet någon gång kommer att göra.