Fransförlängning i Klippan

Fransförlängning i Klippan är det faktiskt en hel del av er nu, mina fina, vackra och fantastiska läsare, som har hört av er angående och haft era frågor och funderingar både via mail och via kommentarerna här på min blogg.

Som många av er redan vet och har förstått så skriver jag ju ganska så mycket här på den här bloggen om mitt liv och min vardag och för inte så länge sedan så la jag ut ett inlägg, om det kanske var någon gång under förra månaden eller så, där jag skrev om min dag och att jag hade varit och gjort fransförlängning här i Klippan. Det var många av er som redan då skrev i kommentarerna och undrade vart det var jag gick och gjorde mina fransar då jag hade glömt att skriva det och jag svarade på alla er som skrev nere i kommentarerna och försökte även att skriva lite mer informativt där om vad jag tyckte och vad det stället jag går till heter samt vad de kan erbjuda just dig. Dock så har frågorna och funderingarna fortsatt att komma och därför så känns det inte mer än rätt att jag skriver ett litet kort inlägg om det hela. Stället som jag går till för att fixa mina fransar heter Lashes by M och är hur duktig och kvalificerad som helst när det kommer till just fransar. Jag har aldrig varit så nöjd med mina fransar i hela mitt liv och baserat på era kommentarer och rent av det faktumet att ni ville veta vart jag gjorde dem gör mig så himla glad för då tycker ju ni också att de ser bra ut! Hur som helst så tänkte jag att jag skulle ta och länka sidan till er så att ni kan hitta kontaktuppgifter och annan bra information som ni kan dra nytta av.