Vimmerby Bageri & Konditori

Hallå på er så här om lördagsförmiddagen. Det är de små guldkanterna i tillvaron som gör hela skillnaden. Bara en sån sak som att gå ut och fika på ett trevligt konditori kan man leva på riktigt länge. Jag vänder mig oftast i mina inlägg till er som bor i Småland och idag är inget undantag. Jag tror nog att det är många av er som skulle vilja på tips på något konditori i Västervik med omnejd och ett sådant tips ska jag ge er idag. Om en stund ska jag nämligen ge mig iväg med en kompis till Vimmerby Bageri & Konditori och det här är ett av mina absoluta favoritställen när det gäller att ta sig en kopp riktigt gott kaffe med något delikat bakverk till. Jag har provat att fika på ett och annat konditori i Västervik och även på lite andra orter häromkring men jag har fastnat särskilt mycket för Vimmerby Bageri & Konditori. Dels är det den fina miljön, ett mycket trivsamt ställe är det och så tycker jag att deras bakverk är fantastiska. Det är livskvalitet för mig att gå dit och det tror jag att det skulle kunna vara för er också. Om ni söker efter ett konditori i Västervik, Vimmerby eller Hultsfred med omnejd så vore det roligt om ni fick upp era ögon för Vimmerby Bageri & Konditori. Det som gör detta konditori särskilt bra är att de även tar hänsyn till kunder med särskilda önskemål. Kanske har du någon allergi? Har du något särskilt önskemål så brukar det gå att ordna detta utan något problem. Det var allt för den här gången om det här med att kunna gå ut och ta sig en go-fika på detta trevliga konditori.